City News & Events

Posted on: June 13, 2017

Deerfield Beach Budget Workshop Schedule (FY 2017-2018)

YOU ARE HEREBY NOTIFIED that the Deerfield Beach City Commission will be holding two Budget Workshops, both sessions will take place at the Hillsboro Community Center, 50 Hillsboro Technology Drive, Deerfield Beach. The first is scheduled for Wednesday, June 21st and the second will be held Tuesday, June 27th . Presentations will begin promptly at 6:15 PM. The public is encouraged to attend. The schedule is as follows:

 

Wednesday, June 21, 2017

6:15PM                     Call to Order & Roll Call (Mayor Bill Ganz)

6:16PM                     Introduction (Burgess Hanson, City Manager)

6:25PM    10 Min.     Revenue Forecast (Hugh Dunkley, CFO)

6:35PM    20 Min.     BSO Fire Rescue (Deputy Fire Chief Greg Holness and District Chief 

                                 Richard Sievers)

6:55PM    20 Min.     BSO Law Enforcement (Lieutenant Colonel James Polan, Major Nate 

                                 Osgood and Captain Robert Schnakenberg)

7:15PM    15 Min.     Ocean Rescue Department (Chief Mike Brown)

7:30PM    20 Min.     Department of Human Resources (Amanda Robin, CHRO)

7:50PM    10 Min.     Information Technology Services (Sheila Flemming-Portis, CIO)

8:00PM    10 Min.     Department of Public Affairs & Marketing (Rebecca Medina-Stewart, 

                                  Director)

8:10PM    20 Min.     Department of Planning & Development Services (Eric Power, Director)

8:30PM    15 Min.     Economic Development (Kris Mory, Director)

8:45PM    15 Min.     Department of Community Development (Vickki Placide-Pickard)

9:00PM                     Public Input

 

Tuesday, June 27, 2017

6:15PM                        Call to Order & Roll Call (Mayor Bill Ganz)

6:16PM                        Introduction (Burgess Hanson, City Manager)

6:17PM      13 Min.      Ocean Rescue Department (David Santucci, Assistant City Manager and Mike Brown, Ocean Rescue Chief)

6:30PM      20 Min.      Department of Parks & Recreation (David Miller, Director)

6:50PM      10 Min.      Department of Senior Services (Donna DeFronzo, Director)

7:00PM      20 Min.      Environmental Services (Tom Good, Director)

7:20PM      20 Min.      Sustainable Management (Chad Grecsek, Director, David Eberlin, Assistant Director)

7:35PM      20 Min.      Construction & Facilities Management (David Santucci, Assistant City Manager)



For  more information please contact the City Manager’s office at 954.480.4201.

Facebook Twitter Google Plus Email